RIO MARE Filety z tuńczyka w oliwie z oliwek 180 g
Opis
RIO MARE Filety z tuńczyka w oliwie z oliwek 180 g w szklanym słoiku
Idealny na apetyczne sekundy. Wypróbuj je z bakłażanem, cukinią i grillowaną papryką przyprawioną sosem olejowym, pietruszką i octem balsamicznym
Filety z Tuńczyka Rio Mare z oliwą z oliwek, zwarte i cenne, mają smak, który wiąże się z tobą i podbija cię.
DLACZEGO
Filety z tuńczyka Rio Mare z oliwą z oliwek są w całości ręczne przygotowanie zgodnie z najstarszymi tradycjami i zawierają tylko szczyptę soli morskiej, aby połączyć niepowtarzalny smak Rio Mare z produktem przeznaczonym dla najbardziej wymagających podniebienia
Idealny dla tych, którzy chcą delektować się niepowtarzalnym smakiem tuńczyka w wyrafinowanym drugim daniu.
Przepis na sałatkę z tuńczyka, kopru włoskiego i awokado
Składniki dla 4 osób:
- 2 opakowania filetów z tuńczyka Rio Mare z oliwą 180g
- 1 koper włoski
- 100 g roszponki
- 1 awokado
- 1 marchewka
- 40 g oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
- 1 łyżka soku z cytryny
- sól
- pieprz
- Obrać marchewkę i pokroić na bardzo małe kostki, oczyścić koperek i pokroić cienko; przeciąć avocado na pół wzdłuż, usunąć nasiono i łyżką wyciąć całą miazgę; pokroić w plasterki.
- Umieścić awokado i koper włoski w naczyniu, a następnie doprawić olejem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
- Dodać odsączone filety z tuńczyka i roszponkę
Skosztuj natychmiast.